Az informatikai csapatunk több évtizedes IT tapasztalata garantálja a szakszerű és minőségi kivitelezést valamint a kijelölt üzleti vagy műszaki célok megvalósulását.


Szolgáltatásaink egyik fő iránya az egyedi szoftverfejlesztés Java, C, C++, C# és egyéb szoftverkörnyezetekben. A fejlesztési feladatokat minden esetben megelőzi az üzleti igények felmérése, a funkcionális és nem funkcionális követelmények felmérése és egyeztetése megrendelőinkkel. A projekteket a klasszikus PMI metodika alapján tervezzük és kivitelezzük, igény szerint a agilis (Scrum, Kanban) fejlesztési módszertanok használatával. A fejlesztés után saját minőségbiztosításunknak megfelelő fejlesztői teszteket végzünk, amennyiben lehetséges már integrációs környezetekben is. Támogatjuk az infrastruktúra kialakítását, a felhasználói teszteket és a rendszerek éles indulását. Kiemelt figyelmet fordítunk a dokumentációra, amely a mai gyorsan változó informatikai környezetben az implementált megoldások hosszú távú üzemeltethetőségének és továbbfejlesztésének legfontosabb záloga.
A szoftverfejlesztési feladatokon túl kollégáink sokrétű tapasztalatokkal rendelkeznek informatikai és üzletiviteli tanácsadási területen is, az infrastruktúra kialakítási és üzemeltetési szempontoktól kiindulva egészen a magas szintű üzleti viteli folyamatok optimalizálásáig.
Ezeken felül cégünk vállalja komplex rendszerintegrációs feladatok felmérését és kivitelezését valamint a már meglévő szoftver-, hardver- és egyéb infrastrukturális elemek rendszerszintű támogatását is.